Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Rujak Serut - rujak van fijn genseden fruit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rujak Serut
rujak van fijn genseden fruit

Bahan-abahan:
ingrediënten:
1/2 ananas
2 wortelen
3 appels
2 peren
1 mango

Bahan-bahan dressing:
ingrediënten dressing:
250 ml water
2 rode rawits
250 gr palmsuiker / gula jawa
1 eetl asem
1/2 theel trasi bakar
2 limoenen (sap)
4 eetl pinda's
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ananas julienne. Rasp de wortelen, de appels, de peren en de mango of snijd deze julienne. Wrijf of maal de rawits fijn en de pinda's grof. Verhit in een pan het water en los daarin de asem en de palmsuiker op. Laat het vervolgens afkoelen en meng de overige ingrediënten voor de dressing erdoor. Meng de dressing door het fruit en serveer gekoeld.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343