banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Rujak Serut - rujak van fijn genseden fruit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rujak Serut
rujak van fijn genseden fruit

Bahan-abahan:
ingrediënten:
1/2 ananas
2 wortelen
3 appels
2 peren
1 mango

Bahan-bahan dressing:
ingrediënten dressing:
250 ml water
2 rode rawits
250 gr palmsuiker / gula jawa
1 eetl asem
1/2 theel trasi bakar
2 limoenen (sap)
4 eetl pinda's
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ananas julienne. Rasp de wortelen, de appels, de peren en de mango of snijd deze julienne. Wrijf of maal de rawits fijn en de pinda's grof. Verhit in een pan het water en los daarin de asem en de palmsuiker op. Laat het vervolgens afkoelen en meng de overige ingrediënten voor de dressing erdoor. Meng de dressing door het fruit en serveer gekoeld.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39955306