banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sambal Goreng Sama Bunci - pittige sperziebonen met kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Sama Bunci
pittige sperziebonen met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr sperziebonen
4 kippenlevertjes
2 sjalotten
1 cm kunyit
1 cengkeh (kruidnagel)
1/2 serehstengel
1 thee palmsuiker
1 rode lombok
1 theel zout
1/2 theel trasi bakar
5 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de levertje in dunne plakjes en de sjalotten fijn. Snijd de lombok in stukken. Wrijf of maal de kunyit en de kruidnagel fijn tot een pasta. Maak de bonen schoon en halveer deze. Verhit in een wok de olie en bak de lever en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de kunyit, de kruidnagel, de sereh, de palmduiker, de lombok en het zout toe en bak dit 2 minuten. Dan de bonen, de santen en de trasi toevoegen en laat het afgesloten gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985682