banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal goreng sayur
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal goreng sayur
voor 2 personen
Bahan-bahan:
ingregiënten:
100 gr wortelen
100 gr aardappelen
100 gr boontjes
100 gr komkommer
100 gr taugé
100 gr groene kool
500 ml kokosmelk
3 eetl olie
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 cm kunjit
5 rode rawits
2 serehstengels
zout
peper
1 theel gula jawa

Cara membuat:
bereiding:
Snijd alle groenten in blokjes. Snijd dan de sjalotjes in schijfjes, de kunjit, de knoflook en rode rawits fijn. Meng als goed en wrijf of maal alles behalve de sjalotjes daarna tot een boemboe (pasta).
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de sjalot lichtbruin. Voeg dan de boeboe en de gekneusde sereh toe. Voeg vervolgens de groenten (begin met de hardste eerst) er aan toe en bak alles gedurende een paar minuten. Giet dan de kokosmelk langzaam erbij en laat alles koken op een zacht vuur. Breng op smaak met peper, zout en een theelepel gulajawa. Laat het geheel zachtjes verder stoven tot de groenten zacht zijn. Verwijder op het eind de sereh en dien op met nasi putih.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 422 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593703