Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Rujak Kangkung - pittig gekruide kangkung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rujak Kangkung
pittig gekruide kangkung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kangkung
1/2 tsp zout
water

Haluskan:
bumbu:
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
6 rode rawits
1 theel terasi/trasi bakar
125 gr palmsuiker
20 gr asam jawa / tamarinde
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met het zout en de kangkung en blancheer/kook de kangkung en laat het daarna uitlekken en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde pasta en voeg water toe om een saus te vormen. Giet de saus over en door de kangkung en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385