1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepes Ayam
in bananenblad gestoomde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 drumsticks
6 jeruk purut blaadjes
1 serehstengel
8 kemangi blaadjes
4 rode lomboks
1 limoen (sap)
bananenblad
biteng

Haluskan:
boemboe:
1/2 rode ui
5 teentjes knoflook
4 rode rawits
3 kemiri noten
3 cm laos
4 cm jahe
1 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Halveer de sereh en snijd de lomboks in dunne reepjes. Wrijf de kip in met het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Wrijf de kip in met de boemboe en verdeel de kip over 2 stukken bananenblad. Leg op ieder deel 3 blaadjes jeruk purut, 1/2 serehstengel, 4 blaadjes kemangi en 2 rode lomboks. Vouw het bananenblad dicht en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom vervolgens de kip in 45 minuten gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36099633