Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Pepes Ati Ayam - Gestoofde kippenlevertjes in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pepes Ati Ayam
Gestoofde kippenlevertjes in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevertjes
4 sereh/citroengras
4 lente-uitjes
7 sjalotjes
8 salam blaadjes
8 rode rawits
2 tomaten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
bananenblad
biteng/prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes in stukjes, de sereh en de lente-ui in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjaltojes in dunne plakjes en de tomaten in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 15 minuten intrekken.
Verdeel het mengsel in 8 porties en leg elke porties op een stuk bananenblad. Zorg er voor dan bij elke portie 1 rawit en 1 salam blad aanwezig is. Vouw de bananenbladeren dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng.
Stoom de pakketjes dan in 45 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911507