1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepes Ati Ayam
Gestoofde kippenlevertjes in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevertjes
4 sereh/citroengras
4 lente-uitjes
7 sjalotjes
8 salam blaadjes
8 rode rawits
2 tomaten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
bananenblad
biteng/prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes in stukjes, de sereh en de lente-ui in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjaltojes in dunne plakjes en de tomaten in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 15 minuten intrekken.
Verdeel het mengsel in 8 porties en leg elke porties op een stuk bananenblad. Zorg er voor dan bij elke portie 1 rawit en 1 salam blad aanwezig is. Vouw de bananenbladeren dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng.
Stoom de pakketjes dan in 45 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795