1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pepes Ati Ayam
Gestoofde kippenlevertjes in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevertjes
4 sereh/citroengras
4 lente-uitjes
7 sjalotjes
8 salam blaadjes
8 rode rawits
2 tomaten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
bananenblad
biteng/prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes in stukjes, de sereh en de lente-ui in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjaltojes in dunne plakjes en de tomaten in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 15 minuten intrekken.
Verdeel het mengsel in 8 porties en leg elke porties op een stuk bananenblad. Zorg er voor dan bij elke portie 1 rawit en 1 salam blad aanwezig is. Vouw de bananenbladeren dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng.
Stoom de pakketjes dan in 45 minuten gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35657342