banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pengat bungkus - Geroosterde vis in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pengat bungkus
Geroosterde vis in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. makreel (ikan kembung)
5 eetl. water
3 asam kandis
zout naar smaak
1 takje citroenbasilicum
4 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
5 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit
3,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het water met het zout en de asam kandis. Wrijf met deze marinade de makreel in en laat dit 20 minuten rusten en intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de basilicumblaadjes. Wrijf de vis in met de boemboe. Leg de vis vervolgens op het bananenblad met daarop de salam. Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden dicht met de prikkers. Rooster het pakketje vervolgens in 25 minuten gaar boven een houtkoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586430