banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pengat bungkus - Geroosterde vis in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pengat bungkus
Geroosterde vis in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. makreel (ikan kembung)
5 eetl. water
3 asam kandis
zout naar smaak
1 takje citroenbasilicum
4 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
5 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit
3,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het water met het zout en de asam kandis. Wrijf met deze marinade de makreel in en laat dit 20 minuten rusten en intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de basilicumblaadjes. Wrijf de vis in met de boemboe. Leg de vis vervolgens op het bananenblad met daarop de salam. Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden dicht met de prikkers. Rooster het pakketje vervolgens in 25 minuten gaar boven een houtkoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966585