1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pengat bungkus
Geroosterde vis in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. makreel (ikan kembung)
5 eetl. water
3 asam kandis
zout naar smaak
1 takje citroenbasilicum
4 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
5 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit
3,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het water met het zout en de asam kandis. Wrijf met deze marinade de makreel in en laat dit 20 minuten rusten en intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de basilicumblaadjes. Wrijf de vis in met de boemboe. Leg de vis vervolgens op het bananenblad met daarop de salam. Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden dicht met de prikkers. Rooster het pakketje vervolgens in 25 minuten gaar boven een houtkoolvuurtje.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152