1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 2 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pengat bungkus
Geroosterde vis in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. makreel (ikan kembung)
5 eetl. water
3 asam kandis
zout naar smaak
1 takje citroenbasilicum
4 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
5 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit
3,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het water met het zout en de asam kandis. Wrijf met deze marinade de makreel in en laat dit 20 minuten rusten en intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de basilicumblaadjes. Wrijf de vis in met de boemboe. Leg de vis vervolgens op het bananenblad met daarop de salam. Vouw het dicht als een pakketje en zet de uiteinden dicht met de prikkers. Rooster het pakketje vervolgens in 25 minuten gaar boven een houtkoolvuurtje.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35870080