banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ayam Panggang Pedas - pittig geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Panggang Pedas
pittig geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoen, sap
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1 tomaat
5 jeruk purut blaadjes
5 groene rawits
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 serai/sereh/citroengras

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken en wrijf deze in met het limoensap, het zout en de palmsuiker en laat dit tenminste 1 uur intrekken.
Snijd de rawits en de keriting in schuin gesneden plakjes. Ontpit de tomaat en snijd deze in blokjes. Snijd de jeruk purut ragfijn en de serai in dunne plakjes..
Leg de kip in een schaal en leg daarop, de tomaat, de jeruk purut, de rawits, de keriting en de serai en bak deze in de oven op 180 gr in 60 minuten gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978871