Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Panggang Pedas - pittig geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Pedas
pittig geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoen, sap
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1 tomaat
5 jeruk purut blaadjes
5 groene rawits
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 serai/sereh/citroengras

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken en wrijf deze in met het limoensap, het zout en de palmsuiker en laat dit tenminste 1 uur intrekken.
Snijd de rawits en de keriting in schuin gesneden plakjes. Ontpit de tomaat en snijd deze in blokjes. Snijd de jeruk purut ragfijn en de serai in dunne plakjes..
Leg de kip in een schaal en leg daarop, de tomaat, de jeruk purut, de rawits, de keriting en de serai en bak deze in de oven op 180 gr in 60 minuten gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911569