Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Panggang Pedas - pittig geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Pedas
pittig geroosterde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoen, sap
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1 tomaat
5 jeruk purut blaadjes
5 groene rawits
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 serai/sereh/citroengras

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken en wrijf deze in met het limoensap, het zout en de palmsuiker en laat dit tenminste 1 uur intrekken.
Snijd de rawits en de keriting in schuin gesneden plakjes. Ontpit de tomaat en snijd deze in blokjes. Snijd de jeruk purut ragfijn en de serai in dunne plakjes..
Leg de kip in een schaal en leg daarop, de tomaat, de jeruk purut, de rawits, de keriting en de serai en bak deze in de oven op 180 gr in 60 minuten gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924614