zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kwee Talem 1 - twee kleuren pudding
- Pepes Kerang - in bananenblad gestoomde gekruide mosselen
- Sumpia - andere loempia
- Jaja batun bedil - kleefrijstkoek in gulajawasaus
- Kwee lapis 1 - kokosmelkpudding in laagjes
- Sambal Godok
- Ayam masak santan berempah - gekruide kip gestoofd in kokosmelk
- Tahu Ketoprak - tahu met groenten
- Kue Talam Kelapa - gestoomde kokos custard
- Sayur Kapau - gestoofd rundvlees met groenten
Sambal rawit kecap


Sambal rawit kecap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
7 rawits
1 eetl sambal ulek (zie recept)
100 ml kecap manis
3 teentjes knoflook
1/2 limoen (sap)
Haluskan:
boemboe:
1 theel ketumbar
2 theel suiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de knoflook en de rawits fijn tot een pasta. Meng dit met de boemboe, de sambal, de ketjap en het limoensap.
ingrediënten:
7 rawits
1 eetl sambal ulek (zie recept)
100 ml kecap manis
3 teentjes knoflook
1/2 limoen (sap)
Haluskan:
boemboe:
1 theel ketumbar
2 theel suiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de knoflook en de rawits fijn tot een pasta. Meng dit met de boemboe, de sambal, de ketjap en het limoensap.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.