zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ayam Panggang Padang - geroosterde kip
- Setopan Kambing - lamsvlees met aubergine en tomaat
- Phak Bung Fai Daeng - gebakken waterspinazie
- Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees
- Sayur Lombok Rebung - pittig gestoofde bamboescheuten in romige saus
- lumpia semarang - een beroemde loempia
- Sate Kambing Kecap Pedas - sate van lamsvlees met een pittige kecapsaus
- Tarbot met bosuitjes en gember
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
- Rica-Rica Manado - pittig gestoofd varkensvlees
Nasi Himpit - geperste pandanrijst


Nasi Himpit
geperste pandanrijst
geperste pandanrijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr rijst
600 ml water
1/4 theel zout
2 pandan bladeren
cake vorm
Cara membuat;
bereiding:
Was eerst de rijst apart in water en laat het dan goed uitlekken. Meng het water met het zout, de pandan bladeren en het water en stoom de rijst gaar. Verwijder de blaadjes. Vul de cake vorm met de rijst, druk het aan en laat het afkoelen. Snijd de rijst daarna in blokjes.
ingrediënten:
225 gr rijst
600 ml water
1/4 theel zout
2 pandan bladeren
cake vorm
Cara membuat;
bereiding:
Was eerst de rijst apart in water en laat het dan goed uitlekken. Meng het water met het zout, de pandan bladeren en het water en stoom de rijst gaar. Verwijder de blaadjes. Vul de cake vorm met de rijst, druk het aan en laat het afkoelen. Snijd de rijst daarna in blokjes.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.