zoeken
Recente reacties

3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Gulai kambing - stoofpotje van geitenvlees
- Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis met een pittige saus
- Perkedel Daging Kentang - Aardappelkoekjes met rundvlees
- Sambal goreng Ati
- Winko Babat
- Sambal Goreng Tahu Tempeh
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Sayur tahu
- Kerrie Ayam Jawa - kip kerrie
- Toyo't Kalamansi - limoen soja chili dip
Nasi Gurih Kraton - Gestoomde rijst met santen


Nasi Gurih Kraton
Gestoomde rijst met santen
Gestoomde rijst met santen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
250 ml dikke kokoksmelk (santen asli)
1 salamblad
zout
Cara Membuat:
bereiding:
Week eerst de rijst in water voor 2,5 uur. Laat uitlekken en stoom de rijst dan voor 15 minuten. Voeg de kokoksmelk, zout naar smaak en het salamblad toe en laat en 10 minuten staan totdat de kokosmelk is opgenomen. Stoom de rijst dan verder gaar
ingrediënten:
500 gr rijst
250 ml dikke kokoksmelk (santen asli)
1 salamblad
zout
Cara Membuat:
bereiding:
Week eerst de rijst in water voor 2,5 uur. Laat uitlekken en stoom de rijst dan voor 15 minuten. Voeg de kokoksmelk, zout naar smaak en het salamblad toe en laat en 10 minuten staan totdat de kokosmelk is opgenomen. Stoom de rijst dan verder gaar
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.