banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pepes ikan peda dan tahu - Gezouten vis met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes ikan peda dan tahu
Gezouten vis met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 gezouten karpers (ikan peda)
250 gr tahu
4 rode lomboks
2 groene lomboks
3 rawits
2 takjes citroenbasilicum
1 lenteuitje
1 eiwit
zout naar smaak
4 salam blaadjes
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes en maak de tahu fijn. Snijd het lente-uitje in stukjes. Klop het eitwit op en meng dit met de boemboe, de lomboks, het lente-uitje en de tahu. Wrijf de vissen in met dit mengsel en verpak de vissen in bananenblad samen met de salam, de basilicumblaadjes en de rawits. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom het in 20 minuten gaar. Haal vervolgens de vis uit het blad en rooster deze nog voor 2 minuten op een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576721