banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pepes ikan peda dan tahu - Gezouten vis met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes ikan peda dan tahu
Gezouten vis met tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 gezouten karpers (ikan peda)
250 gr tahu
4 rode lomboks
2 groene lomboks
3 rawits
2 takjes citroenbasilicum
1 lenteuitje
1 eiwit
zout naar smaak
4 salam blaadjes
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes en maak de tahu fijn. Snijd het lente-uitje in stukjes. Klop het eitwit op en meng dit met de boemboe, de lomboks, het lente-uitje en de tahu. Wrijf de vissen in met dit mengsel en verpak de vissen in bananenblad samen met de salam, de basilicumblaadjes en de rawits. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom het in 20 minuten gaar. Haal vervolgens de vis uit het blad en rooster deze nog voor 2 minuten op een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37570400