banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Pepes Ikan Woku - gestoomde gekruide vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pepes Ikan Woku
gestoomde gekruide vis


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
1 limoen (sap)
4 takjes kemamgi
1 kunyit blad
7 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1 serehstengel, gekneusd
bananenblad
biteng

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
10 rode rawits
4 kemiries
3 cm kunyit
3 cm jahe
3 serehstengels
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kunyit en de kemiries droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Besprenkel de vis met het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Wrijf daarna de vis in met de boemboe and laat het voor 15 minuten intrekken.
Pluk de blaadjes en knip het pandan blad in 2 cm lange stukken. Verpak de vis met de blaadjes en de sereh in banandenblad en zet de uiteinden vast met de biteng.
Stoom de vis vervolgens in 45 minuten gaar en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39816201