banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pepes Ikan Woku - gestoomde gekruide vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pepes Ikan Woku
gestoomde gekruide vis


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
1 limoen (sap)
4 takjes kemamgi
1 kunyit blad
7 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1 serehstengel, gekneusd
bananenblad
biteng

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
10 rode rawits
4 kemiries
3 cm kunyit
3 cm jahe
3 serehstengels
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kunyit en de kemiries droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Besprenkel de vis met het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Wrijf daarna de vis in met de boemboe and laat het voor 15 minuten intrekken.
Pluk de blaadjes en knip het pandan blad in 2 cm lange stukken. Verpak de vis met de blaadjes en de sereh in banandenblad en zet de uiteinden vast met de biteng.
Stoom de vis vervolgens in 45 minuten gaar en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 296 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37923720