1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Malbi
Gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr geitenvlees
3 eetl, asem
5 eetl. water,
5 eetl. gula jawa (palmsuiker)
geraspte kokos van 1 kokosnoot
150 ml olie
450 ml water
6 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 foelie
1 muskaatnoot
1 1/2 eetl. witte peper
3 steranijs
10 sjalotjes
15 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met de eetlepels water en snijd het vlees in kleine plakjes. Verhit een koekepan zonder olie en rooster de kokos goudbruin en wrijf of maal dit daarna fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Vervolgens het vlees, de asem, de plamsuiker, de ketjap, het zout en het water toevoegen en het geheel 45 minuten laten sudderen. Dan de kokos toevoegen en dit nog 5 minuten laten door sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092625