banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Malbi - Gestoofd geitenvlees

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Malbi
Gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr geitenvlees
3 eetl, asem
5 eetl. water,
5 eetl. gula jawa (palmsuiker)
geraspte kokos van 1 kokosnoot
150 ml olie
450 ml water
6 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 foelie
1 muskaatnoot
1 1/2 eetl. witte peper
3 steranijs
10 sjalotjes
15 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met de eetlepels water en snijd het vlees in kleine plakjes. Verhit een koekepan zonder olie en rooster de kokos goudbruin en wrijf of maal dit daarna fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Vervolgens het vlees, de asem, de plamsuiker, de ketjap, het zout en het water toevoegen en het geheel 45 minuten laten sudderen. Dan de kokos toevoegen en dit nog 5 minuten laten door sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 831 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569566