1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Malbi
Gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr geitenvlees
3 eetl, asem
5 eetl. water,
5 eetl. gula jawa (palmsuiker)
geraspte kokos van 1 kokosnoot
150 ml olie
450 ml water
6 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 foelie
1 muskaatnoot
1 1/2 eetl. witte peper
3 steranijs
10 sjalotjes
15 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met de eetlepels water en snijd het vlees in kleine plakjes. Verhit een koekepan zonder olie en rooster de kokos goudbruin en wrijf of maal dit daarna fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Vervolgens het vlees, de asem, de plamsuiker, de ketjap, het zout en het water toevoegen en het geheel 45 minuten laten sudderen. Dan de kokos toevoegen en dit nog 5 minuten laten door sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446