Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Horenso Rebung Taoco - gekruide spinazie met bamboescheuten
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Horenso Rebung Taoco
gekruide spinazie met bamboescheuten

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 bosjes wilde spinazie/bayam (450 gr)
100 gr bamboescheuten
2 eetl taoco
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 rode lomboks
3 groene lomboks
50 gr garnalen
1 theel kecap manis
1/4 theel peper
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes. Hak de garnalen grof. Snijd de bamboo julliene en pluk de spinazie.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de taoco, de garnalen en de bamboe toe en bak het geheel zacht. Dan de spinazie toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kecap, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en stoof het geheel gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422