banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Horenso Rebung Taoco - gekruide spinazie met bamboescheuten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Horenso Rebung Taoco
gekruide spinazie met bamboescheuten

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 bosjes wilde spinazie/bayam (450 gr)
100 gr bamboescheuten
2 eetl taoco
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 rode lomboks
3 groene lomboks
50 gr garnalen
1 theel kecap manis
1/4 theel peper
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes. Hak de garnalen grof. Snijd de bamboo julliene en pluk de spinazie.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de taoco, de garnalen en de bamboe toe en bak het geheel zacht. Dan de spinazie toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kecap, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en stoof het geheel gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085479