banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu terik

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Tahu terik
basis tahu recept
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gram tahu
1/8 blok kokokscrem (25 gr santen)
5 gesnipperde sjalotten
2 gesnipperd teentjes knoflook
1 theel ketoembar
2 kemirinoten
1 salamblaadje
250 ml water
olie.

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de blokjes thau lichtbruin voor ongeveer 5 minuten.
Wrijf de kemiries met de sjalotten, de knoflook en de ketoemboer fijn tot een boemboe. Voeg de boemboe en het salamblad bij de tahu en bak dit nog voor 1 minuut. Voeg het water en de kokoscreme toe en laat het 15 minuten zachtjes stoven. Eventueel zout naar smaak toevoegen.

variatie:
Voeg wat groente toe en laat dit zachtjes een of meerdere minuten mee stoven
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 335 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667963