banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu tempe bacem
gestoofde gebakken tahu en tempe
 
bahan-bahan:
250 gr tempe
250 gr tahu/tofu
200 gr palmsuiker
2 salam blad
2 cm laos
5 eetl asemwater
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1000 ml kokoswater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar:
 
Cara membuat:
bereiding:
Rooster de ketumbar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tahu en tempe in plakjes. 
Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit de bumbu. Voeg dan de tempe, de tahu, het zout, de salam, de laos, het asamwater, de kecap en het kokoswater toe en breng het aan de kook. Laat het zachtjes stoven totdat al het vocht is verdampt.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de tempe en tahu goudbruin.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36365187