Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tahu tempe bacem - gestoofde gebakken tahu en tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tahu tempe bacem
gestoofde gebakken tahu en tempe
 
bahan-bahan:
250 gr tempe
250 gr tahu/tofu
200 gr palmsuiker
2 salam blad
2 cm laos
5 eetl asemwater
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1000 ml kokoswater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar:
 
Cara membuat:
bereiding:
Rooster de ketumbar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tahu en tempe in plakjes. 
Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit de bumbu. Voeg dan de tempe, de tahu, het zout, de salam, de laos, het asamwater, de kecap en het kokoswater toe en breng het aan de kook. Laat het zachtjes stoven totdat al het vocht is verdampt.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de tempe en tahu goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812528