1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asinan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1 bosje radijs
2 ons tauge
1 komkommer
6 koolbladeren
1 krop sla
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1,5 theel trassie
2 eetl azijn
1/2 eetl ijsazijn
1000 ml water
2 eetl vloeibare gula jawa
3 theel suiker
1 eetl sambal trassi (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Dag 1)
Snijd de tahu in 6 plakken en de komkommer in stukjes van 3 cm. Breng het water in een pan aan de kook en voeg dan de sambal ulek, de trassie, het zout en de azijn toe. Vervolgens de tahu, de kool en de radijsjes. Het vuur uitzetten en rustig op smaak laten komen.

(Dag 2)
Maak een saus van de gula jawa, de suiker, de sambal trassi en 3 eetl. vocht uit de pan. Haal de tahu en de groenten uit de pan en snijd deze in stukejs. Leg op een schaal wat sla, daarop de tahu en de groenten met daarop de taugé. Giet de saus erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452