1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asinan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1 bosje radijs
2 ons tauge
1 komkommer
6 koolbladeren
1 krop sla
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1,5 theel trassie
2 eetl azijn
1/2 eetl ijsazijn
1000 ml water
2 eetl vloeibare gula jawa
3 theel suiker
1 eetl sambal trassi (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Dag 1)
Snijd de tahu in 6 plakken en de komkommer in stukjes van 3 cm. Breng het water in een pan aan de kook en voeg dan de sambal ulek, de trassie, het zout en de azijn toe. Vervolgens de tahu, de kool en de radijsjes. Het vuur uitzetten en rustig op smaak laten komen.

(Dag 2)
Maak een saus van de gula jawa, de suiker, de sambal trassi en 3 eetl. vocht uit de pan. Haal de tahu en de groenten uit de pan en snijd deze in stukejs. Leg op een schaal wat sla, daarop de tahu en de groenten met daarop de taugé. Giet de saus erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35753333