banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Asinan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asinan

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
1 bosje radijs
2 ons tauge
1 komkommer
6 koolbladeren
1 krop sla
1 eetl sambal ulek (zie recept)
1,5 theel trassie
2 eetl azijn
1/2 eetl ijsazijn
1000 ml water
2 eetl vloeibare gula jawa
3 theel suiker
1 eetl sambal trassi (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Dag 1)
Snijd de tahu in 6 plakken en de komkommer in stukjes van 3 cm. Breng het water in een pan aan de kook en voeg dan de sambal ulek, de trassie, het zout en de azijn toe. Vervolgens de tahu, de kool en de radijsjes. Het vuur uitzetten en rustig op smaak laten komen.

(Dag 2)
Maak een saus van de gula jawa, de suiker, de sambal trassi en 3 eetl. vocht uit de pan. Haal de tahu en de groenten uit de pan en snijd deze in stukejs. Leg op een schaal wat sla, daarop de tahu en de groenten met daarop de taugé. Giet de saus erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37937201