Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gemberkip met Wolkenoor

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gemberkip met Wolkenoor
kip met paddestoelen.
ingrediënten
10 gram gedroogde wolkenoor (paddestoel)
1 eetlepel Golden Mountainsaus
1 eetlepel olie
5 tenen knoflook, gehakt
7 cm verse gemberwortel, in reepjes (djahe/jahe)
500 gram kipfilet, in reepjes of blokjes gesneden
5 lente uitjes, gehakt
1 eetlepel vissaus
2 theelepel bruine suiker of gula djawa
halve rode paprika, in smalle reepjes
15 gram verse korianderblaadjes
25 gram verse Thaise Basilicum, fijngehakt

bereiding
Giet in een kommetje heet water op de wolkenoor en laat ze 15 minuten weken. Laat uitlekken en hak/snijd de paddestoelen grof. Verhit de olie in een wok/wadjan, voeg knoflook en gember toe en bak alles voor ongeveer 1 minuut. Doe de kip in de pan erbij en bak de kip op hoog vuur. Voeg dan de lente ui en de Goldenmountainsaus toe. Roerbak alles voor 1 minuut. Voeg dan de vissaus, suiker en wolkenoor toe. Roer alles goed door. Serveer direct. Garneren met basilicum, koriander en paprikareepjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231141