Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gkai Kamin - Gegrilde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gkai Kamin
Gegrilde kip


Ingrediënten:
1 kip
2 serehstengels
13 teentjes knoflook
2 theel zout
11 cm kunyit
1 theel witte peperkorels

Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de knoflook, het zout, de kunyit en de peperkorrels fijn tot een pasta. Snijd de kip doormidden en wrijf deze in met de pasta en laat het tenminste 4 uur marineren. Rooster vervolgens de kip langzaam boven een houtskoolvuurtje in 15 minuten goudbruin en gaar

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698