Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Guy op dok jan - gestoofde kip met een rijke steranijs saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Guy op dok jan
gestoofde kip met een rijke steranijs saus

ingrediënten:
500 gr kippenvleugels
200 ml witte wijn
2 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
1/2 theel witte peper
2 Shitake paddenstoelen
2 steranijs
 
Bereiding:
Snijd de paddenstoelen in reepjes. Verhit een pan en voeg de kip, de wijn, de peper, de palmsuiker en de kecap toe en stoof de kip in 20 minuten gaar. Schep de kip met de paddenstoelen uit de pan. Roer de saus goed en giet deze over de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857