Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Guy op dok jan - gestoofde kip met een rijke steranijs saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Guy op dok jan
gestoofde kip met een rijke steranijs saus

ingrediënten:
500 gr kippenvleugels
200 ml witte wijn
2 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
1/2 theel witte peper
2 Shitake paddenstoelen
2 steranijs
 
Bereiding:
Snijd de paddenstoelen in reepjes. Verhit een pan en voeg de kip, de wijn, de peper, de palmsuiker en de kecap toe en stoof de kip in 20 minuten gaar. Schep de kip met de paddenstoelen uit de pan. Roer de saus goed en giet deze over de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891