Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Guy Op Sea Eaiw - gestoofde kip in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Guy Op Sea Eaiw
gestoofde kip in een pittige saus

Ingrediënten:
500 gr kipfilet (met huid)
500 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl lichte kecap
2 eetl boter
 
bumbu:
2 koriander wortel
3 teentjes knoflook
1 theel peperkorrels
 
ingrediënten saus:
5 rode lomboks
1 teentje knoflook
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 eetl kecap manis
 
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de kecap en marineer hiermee het vlees en laat dit 45 minuten intrekken. Verhit in een pan de boter en bak de kip rondom bruin.Voeg dan de bouillon toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de bouillon gehalveerd is. 
Haal de kip uit de pan en snijd deze in plakken en giet eerst wat bouillon erover en dan de saus over de kip.
 
Bereiding saus:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta en meng de kecap erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024