banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Guy Op Sea Eaiw - gestoofde kip in een pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Guy Op Sea Eaiw
gestoofde kip in een pittige saus

Ingrediënten:
500 gr kipfilet (met huid)
500 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl lichte kecap
2 eetl boter
 
bumbu:
2 koriander wortel
3 teentjes knoflook
1 theel peperkorrels
 
ingrediënten saus:
5 rode lomboks
1 teentje knoflook
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 eetl kecap manis
 
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de kecap en marineer hiermee het vlees en laat dit 45 minuten intrekken. Verhit in een pan de boter en bak de kip rondom bruin.Voeg dan de bouillon toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de bouillon gehalveerd is. 
Haal de kip uit de pan en snijd deze in plakken en giet eerst wat bouillon erover en dan de saus over de kip.
 
Bereiding saus:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta en meng de kecap erdoor.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314694