Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gy Pad Med Mamuang Hinmapan - gebakken kip met cashew nuts

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gy Pad Med Mamuang Hinmapan
gebakken kip met cashew nuts

Ingrediënten:
100 gr kipfilet
1 sjalot
1 lente ui
1/2 rode paprika
50 gr bamboescheuten
3 eetl cashew noten
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 eetl kecap asin
1 theel witte pepper
4 teentjes knoflook
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Snijd de sjalot, de lente ui, de paprika en de bamboescheuten in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. Voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 2 minuten bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233540