banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gy Pad Med Mamuang Hinmapan - gebakken kip met cashew nuts

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gy Pad Med Mamuang Hinmapan
gebakken kip met cashew nuts

Ingrediënten:
100 gr kipfilet
1 sjalot
1 lente ui
1/2 rode paprika
50 gr bamboescheuten
3 eetl cashew noten
1 eetl oestersaus
1 eetl nam pla (vissaus)
1 eetl kecap asin
1 theel witte pepper
4 teentjes knoflook
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Snijd de sjalot, de lente ui, de paprika en de bamboescheuten in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. Voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 2 minuten bakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686440