Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kài òp - geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kài òp
geroosterde kip
Benodigdheden:
1 kip
1 serehstengel
5 tenen knoflook,
4 cm kunyit (kurkuma)
5 citroenblaadjes,
1 theel witte peper,
3 eetlepels sojasaus

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de sereh en de kunyit fijn tot een boemboe (pasta). Snijd de citroenblaadjes zeer fijn en meng dit samen met de boemboe, de peper en de sojasaus. Wrijf met het mengsel de kip in en rooster de kip zachtjes boven een houtkoolvuurtje goudbruin en gaar (1 uur, in de oven kan ook)
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891