1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Masak Santan
pittige eieren gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eendeneieren, gekookt
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
2 cm jahe
1 cm laos
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
700 ml kokosmelk
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
5 rode lomboks
2 rode rawits
1 cm kunyit
2 cm kencur
1 theel ketumbar

Cara menbuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dikke ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de laos, de sereh en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de eieren, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384546