1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Masak Santan
pittige eieren gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eendeneieren, gekookt
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
2 cm jahe
1 cm laos
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
700 ml kokosmelk
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
5 rode lomboks
2 rode rawits
1 cm kunyit
2 cm kencur
1 theel ketumbar

Cara menbuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dikke ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de laos, de sereh en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de eieren, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905