banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kembung Bakar Bumbu Rica - gebakken gekruide makreel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kembung Bakar Bumbu Rica
gebakken gekruide makreel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 makrelen
50 ml asamwater
1 theel zout
1 serai/sereh/citroengras
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl limoen, sap
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
8 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 sjalotjes
12 rode lomboks
20 rode rawits
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf deze aan beide zijden in. Wrijf de vis in met het asamwater en het zout en laat dit 25 minuten intrekken. spoel daarna af.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de jeruk purut voor 7 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het limoensap toe en meng goed.
Wrijf de vis in met de bumbu en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Regelmatig met de bumbu bedruipen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269