Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Keling Ikan Kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Keling Ikan Kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr vis in moten
2 eetl olie
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
5 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 eetlepel asemwater
zout naar smaak
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het asemwater. Wrijf of maal de kunyit, de lombok en de knoflook fijn. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de jinten en de ketumbar voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze aan beide kanten bruin. Stoof daarna de vis verder gaar. Zo nodig wat water bijgieten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744