Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Keling Ikan Kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Keling Ikan Kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr vis in moten
2 eetl olie
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
5 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 eetlepel asemwater
zout naar smaak
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het asemwater. Wrijf of maal de kunyit, de lombok en de knoflook fijn. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de jinten en de ketumbar voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze aan beide kanten bruin. Stoof daarna de vis verder gaar. Zo nodig wat water bijgieten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896