logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Keling Ikan Kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr vis in moten
2 eetl olie
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
5 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 eetlepel asemwater
zout naar smaak
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het asemwater. Wrijf of maal de kunyit, de lombok en de knoflook fijn. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de jinten en de ketumbar voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze aan beide kanten bruin. Stoof daarna de vis verder gaar. Zo nodig wat water bijgieten.

Add comment

Submit

who is online

We have 109 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140195