logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kurabu manda
Geroosterd kokos met bananenbloem
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 bananenbloem (jantung pisang)
3 limoenen
200 gr geraspte kokos
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 rode lomboks (spaanse pepers)
9 rawits

Cara membuat:
bereiding:
Kook de bloem in water voor 30 minuten en snijd het daarna in stukken. Snijd de geschilde limoenen in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Rooster vervolgens de kokos goudbruin en meng dit met de boemboe en wat zout. Vervolgens mengen met de bananenbloem en de limoenpartjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 137 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151326