Geroosterd kokos met bananenbloem
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 bananenbloem (jantung pisang)
3 limoenen
200 gr geraspte kokos
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 rode lomboks (spaanse pepers)
9 rawits
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bloem in water voor 30 minuten en snijd het daarna in stukken. Snijd de geschilde limoenen in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Rooster vervolgens de kokos goudbruin en meng dit met de boemboe en wat zout. Vervolgens mengen met de bananenbloem en de limoenpartjes.
Ingredienten:
1 bananenbloem (jantung pisang)
3 limoenen
200 gr geraspte kokos
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 rode lomboks (spaanse pepers)
9 rawits
Cara membuat:
bereiding:
Kook de bloem in water voor 30 minuten en snijd het daarna in stukken. Snijd de geschilde limoenen in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Rooster vervolgens de kokos goudbruin en meng dit met de boemboe en wat zout. Vervolgens mengen met de bananenbloem en de limoenpartjes.