Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kurabu Manda - bananenbloem met kokos en limoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kurabu Manda
bananenbloem met kokos en limoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine bananenbloem (jantung pisang)
3 limoenen
200 gr geraspte kokos
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 rode lomboks
8 rawits

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos in een droge koekepan goudbruin en meng dit met het zout en de boemboe. Kook de bananenbloem in water voor 30 minuten en snijd deze daarna in stukken. Snijd vervolgens het vruchtvlees van de limoenen in stukjes. Meng dit vervolgens met het boemboe/kokos mengsel en de stukken bananenbloem.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193649