banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Lemak Sayur - vis met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lemak Sayur
vis met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
125 gr garnalen
5 pijlstaart inktvisjes
2 sereh
800 ml santen
1 theel zout
225 gr bloemkool
1/2 wortel
5 kouseband
6 okra
1 aubergine
225 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 cm jahe
4 cm kunyit
1 kunyit blad
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in ringetjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de groenten in kleinde stukjes (2cm).
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de sereh, de garnalen en de inktvis toe en bak deze voor 1 minuut. Voeg dan de groenten en het water toe en stoof dit 1 minuut.
Dan de santen toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586310