logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Lempok tenggiri
Stoofpot van vis met ananas
Bahan-bahan;
ingrediënten:
400 gr makreel
1/2 halfrijpe ananas
500 ml water
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 cm laos
1 theel trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en de ananas in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en meng hierdoor de boemboe. Als het water kookt de makreel, het zout en de ananas toevoegen en het geheel zachtjes in 20 minuten gaar stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 31 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176691