logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Labab Tomat

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 teentje knoflook
2 eetl. limoensap
2 theel. sambal ulek, (zie recept)
2 theel. olie
2 eetl. ketjap manis
3 vleestomaten

Cara membuat:
bereiding:
Ontvel de tomaten en snijd deze in plakken. Wrijf de knoflook fijn en meng dit met de overige ingrediënten door elkaar. Schenk de saus over de tomaten.

Add comment

Submit

who is online

We have 100 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176588