Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Cah Hati Babi - kruidig gebakken lever

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Hati Babi
kruidig gebakken lever

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr varkenslever
2 eetl kecap manis
1 theel peper
1/2 theel zout
100 ml water
100 gr Chinese bieslook
2 eetl olie / varkensvet

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes

Taburan:
garnering:
4 eetl bawang goreng
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. snijd de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lever, de kecap, de peper en het zout toe en meng goed. dan het water toevoegen en kook de lever gaar. Meng dan de bieslook erdoor.
Strooi de bawang goreng en de peper erover en serveer.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792