banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Bundu-Bundoe Kambing - Gekruid lamsvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bundu-Bundoe Kambing
Gekruid lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsvlees
200 ml water
1 eetl. asem
200 gr. geraspte kokos
3 cm laos, gekneusd
2 jeruk purut blad
1 theel. zout
2 pandan blad
1 theel. peper
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl olie.

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en kook dit voor 20 minuten in het water met de laos, de sereh, de asem en het zout. Schep het daarna uit de pan. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de kokos, de pandan, de jerut purut en de buillon toe en laat het verder sudderen totdat al het vocht verdampt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413867