banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cumu-Cumi Asin Daun Kemangi - gebakken gezouten inktvis met kemangi

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Cumu-Cumi Asin Daun Kemangi
gebakken gezouten inktvis met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gezouten inktvis
1/2 limoen, sap
7 petai/peteh bonen
2 cm lengkuas/laos
1 salam blad
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 bosje kemangi
olie
warm water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kunyit
2 rode lomboks

Cara membuat
bereiding:
Week eerst de inktvis in warm water. Verhit in een pan olie en bak de petai bonen goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Maak de inktvis schoon en wrijf deze in met het limoensap en laat het 15 minuten intrekken. Spoel daarna af. Verhit in een pan de olie en bak de inktvis bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de petai, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng goed.
Meng dan de inktvis erdoor en vervolgens de kemangi. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565599