Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Terong Goreng Kuluku - gebakken aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Terong Goreng Kuluku
gebakken aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
6 eieren
olie

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 tomaten
250 ml melk
2 eetl rijstemeel
1/2 thee zwarte peper
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aubergines in dikke plakken. Verhit in een pan wat olie en bak de aubergines goudbruin. Bak daarna van de eieren 3 spiegeleieren.
Wrijf of maal de tomaten fijn en meng dit met de overige ingrediënten tot een saus. Verhit in een pan de gemaakte saus totdat deze wat is ingedikt. Serveer de aubergines met daarover het ei en giet de saus over de eieren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029832