Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Bilendango - gebakken ikan baronang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bilendango
gebakken ikan baronang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljouw
1 limoen (sap)
5 serehstengels, gekneusd
olie

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
4 sjalotten
3 rode lomboks
1 tomaat
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis aan de onderzijde open en kerf de vis in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en wrijf hiermee de vis van binnen in. Besprenkel de vis aan de buitenzijde met het limoensap. Laat het geheel 60 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en leg de vis op de serehstengels in de olie en bak deze in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064817