logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bilendango
gebakken ikan baronang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljouw
1 limoen (sap)
5 serehstengels, gekneusd
olie

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
4 sjalotten
3 rode lomboks
1 tomaat
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis aan de onderzijde open en kerf de vis in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en wrijf hiermee de vis van binnen in. Besprenkel de vis aan de buitenzijde met het limoensap. Laat het geheel 60 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en leg de vis op de serehstengels in de olie en bak deze in 15 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 34 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175893