Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon1 Comment
Bilendango - gebakken ikan baronang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bilendango
gebakken ikan baronang
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljouw
1 limoen (sap)
5 serehstengels, gekneusd
olie

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
4 sjalotten
3 rode lomboks
1 tomaat
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis aan de onderzijde open en kerf de vis in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en wrijf hiermee de vis van binnen in. Besprenkel de vis aan de buitenzijde met het limoensap. Laat het geheel 60 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en leg de vis op de serehstengels in de olie en bak deze in 15 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343