1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Soto Dengan

 Bahan-bahan:

ingrediënten:
1 lontong
1/2 kip
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
4 teentjes knoflook, gekneusd
1 theel asem
4 eetl. water
zout naar smaak
olie
1/4 pak laksa
200 gr. taugé
1 serehstengel, gekneusd

Haluskan;
boemboe:
1/2 theel. trassi
2 sjalotten
1/4 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
1 kemirinoot
1 mespunt kunir

Taburan:
garnering:
2 stengels selderij
2 eetl. bawang goreng

Cara mambuat:
Bereiding:
Rooster de kemiri droog in een koekepan en wrijf of maal deze samen met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water en wrijf hiermee samen met het zout de kip in en laat deze 15 minuten intrekken..Verhit wat olie in een wok/wadjan en bak de knoflook kort. Verhit in een pan het water en voeg hier de boemboe, de knoflook, de kip en de sereh toe en kook hierin de kip zachtjes gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip bruin. Snijd het vlees daarna in dunne reepjes. Blancheer de tauge en de selderij en laat deze uitlekken. Snijd de selderij in kleine stukjes. Week eerst de laksa in warm water en kook deze daarna voor 4 minuten. Laat de laksa goed uitlekken en snijd deze dan in kleine stukjes. Snijd de lontong in blokjes.
Leg in de kommen/borden eerst wat blokjes lontong met daarover wat tauge, laksa en het vlees en giet hierover de bouillon. Strooi daarover de selderij en de bawang goreng.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36099633