Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Soto grombyang pemalang - Kruidige kippensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Soto grombyang pemalang
Kruidige kippensoep


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 kipfilet
50 gr kokos
3 eetl taoco
2 salam blaadjes
3 serehstengels
1500 ml water

Haluskan:
Bumbu:
6 kleine rode uien
4 teentjes knoflook
4 kluwek
2 theel zout
3 theel plamsuiker

Taburan:
Garnering;
5 eetl bawang goreng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasa. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe. En kook het geheel zachtjes totdat de bumbu volledig is opgenomen en het 
vlees gaar is geworden. Besprenkel het met bawang goreng en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930509