Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Soto grombyang pemalang - Kruidige kippensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Soto grombyang pemalang
Kruidige kippensoep


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 kipfilet
50 gr kokos
3 eetl taoco
2 salam blaadjes
3 serehstengels
1500 ml water

Haluskan:
Bumbu:
6 kleine rode uien
4 teentjes knoflook
4 kluwek
2 theel zout
3 theel plamsuiker

Taburan:
Garnering;
5 eetl bawang goreng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasa. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe. En kook het geheel zachtjes totdat de bumbu volledig is opgenomen en het 
vlees gaar is geworden. Besprenkel het met bawang goreng en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914042