Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Soto grombyang pemalang - Kruidige kippensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Soto grombyang pemalang
Kruidige kippensoep


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 kipfilet
50 gr kokos
3 eetl taoco
2 salam blaadjes
3 serehstengels
1500 ml water

Haluskan:
Bumbu:
6 kleine rode uien
4 teentjes knoflook
4 kluwek
2 theel zout
3 theel plamsuiker

Taburan:
Garnering;
5 eetl bawang goreng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasa. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe. En kook het geheel zachtjes totdat de bumbu volledig is opgenomen en het 
vlees gaar is geworden. Besprenkel het met bawang goreng en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066906