1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Soto grombyang pemalang
Kruidige kippensoep


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 kipfilet
50 gr kokos
3 eetl taoco
2 salam blaadjes
3 serehstengels
1500 ml water

Haluskan:
Bumbu:
6 kleine rode uien
4 teentjes knoflook
4 kluwek
2 theel zout
3 theel plamsuiker

Taburan:
Garnering;
5 eetl bawang goreng

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasa. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe. En kook het geheel zachtjes totdat de bumbu volledig is opgenomen en het 
vlees gaar is geworden. Besprenkel het met bawang goreng en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431