logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ngatta
Groenten gekruid met geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr cassave bladeren
150 gr papayabloemen
water
150 gr geraspte kokos
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het cassaveblad met de papaybloemen en kook deze voor 25 minuten in water. Laat daarna de groenten goed uitlekken (zonodig kenden) en snijd deze in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en rooster daarin de kokos zonder olie totdat de kokos goudbruin is geworden. Meng de kokos met de boemboe, het limoensap en het zout en meng dit geheel met de groenten.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176549