logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Oseng Buncis Jamur Merang
roerbak van sperziebonen met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
100 gr jamur merang / rijst-stro paddenstoel / champignons
1/2 ui
5 bakso sapi / gehaktballetjes
2 eetl oestersaus
100 ml runderbouillon
2 eieren
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snij de ui in dunne plakjes. Snijd de champignons doormidden. Snijd de bakso in plakjes. Klop de eieren op. Snijd de boontjes in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui. Meng dan de bumbu erdoor en bak dit voor 4 minuten. Dan de boontjes, de bakso, de champignons en de oestersaus toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan het ei erdoor roeren en roer totdat het gestold is. Kook het daarna verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 76 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160522