Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Buncis Jamur Merang
roerbak van sperziebonen met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
100 gr jamur merang / rijst-stro paddenstoel / champignons
1/2 ui
5 bakso sapi / gehaktballetjes
2 eetl oestersaus
100 ml runderbouillon
2 eieren
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snij de ui in dunne plakjes. Snijd de champignons doormidden. Snijd de bakso in plakjes. Klop de eieren op. Snijd de boontjes in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui. Meng dan de bumbu erdoor en bak dit voor 4 minuten. Dan de boontjes, de bakso, de champignons en de oestersaus toevoegen en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan het ei erdoor roeren en roer totdat het gestold is. Kook het daarna verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854