banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Oseng Caisim Jamur Tiram - roerbak van choisam met oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng Caisim Jamur Tiram
roerbak van choisam met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr caisim/choisam
50 gr oesterzwammen
1 theel palmsuiker
1/2 theel sesamolie
1/2 ui
4 teentjes knoflook
100 ml water
2 theel sago bloem opgelost in 2 theel water
1 rode lomboks
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de caisim in stukken, de oesterzwammen in reepjes, de knoflook fijn en de ui in dunne plakjes. Snijd de lombok in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de oesterzwammen toe en bak deze zacht. Dan de caisim toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de lombok, de oestersaus, de peper, palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Voeg het water toe en breng aan de kook. Roer dan de opgeloste sago erdoor en roer totdat de saus indikt. Schep dan de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808556