banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Oseng Buncis - geroerbakte kouseband met garnalen en tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Buncis
geroerbakte kouseband met garnalen en tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kouseband
250 gr garnalen
300 gr tempe
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 tomaat
1 eetl palmsuiker
5 eetl kecap manis
4 eetl water
3 cm laos
2 salam blad
1 theel zout
6 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de tempe in blokjes, de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes, de tomaat in kleine partjes en de lomboks in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de helft van de olie en bak de tempe goudbruin. Verhit in een wok/wadjan de overige olie en bak de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de salam, de kouseband en de laos toe en bak dit 5 minuten. Vervolgens de garnalen, het zout, de palmsuiker, het water, de tomaat en de kecap toevoegen en dit nog 3 minuten bakken. Dan de tempe er door heen scheppen en nog 1 minuut bakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985682