1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung Belacan
roerbak van kangkung met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 bosjes kangkung
8 kwarteleieren, gekookt
2 rode lomboks
1 tomaat
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken, de lomboks in schuine plakjes en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kangkung en de eieren toevoegen en meng goed. Vervolgens het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040