banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Sayuran Campur Pedis - gemengde groente salade met een pittige dressing
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayuran Campur Pedis
gemengde groente salade met een pittige dressing

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 blaadjes spinazie
300 gr kouseband
75 gr peulen
100 gr tauge
1 rode lombok
1 ui
Water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl arachide olie
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 rode rawit
2 eetl santen asli
1 eetl palmsuiker
1 eetl rijstazijn
5 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spinazie fijn en de kouseband in 7 cm lange stukjes. Ontpit the lombok en snijd deze in dunne reepjes en de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kouseband en de peultjes. Laat het uitlekken en meng het deze met de overige ingrediënten.
Wrijf of maal de knoflook, de jahe en de rawit fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de pasta voor 1 minuut. Voeg dan het water, de rijstazijn, de palmsuiker en de santen toe en laat dit zachtjes 1 minuut sudderen. Eerst laten afkoelen en dan over de groenten sprenkelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 31 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39555047