banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayuran Campur Pedis - gemengde groente salade met een pittige dressing
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayuran Campur Pedis
gemengde groente salade met een pittige dressing

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 blaadjes spinazie
300 gr kouseband
75 gr peulen
100 gr tauge
1 rode lombok
1 ui
Water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl arachide olie
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 rode rawit
2 eetl santen asli
1 eetl palmsuiker
1 eetl rijstazijn
5 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spinazie fijn en de kouseband in 7 cm lange stukjes. Ontpit the lombok en snijd deze in dunne reepjes en de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kouseband en de peultjes. Laat het uitlekken en meng het deze met de overige ingrediënten.
Wrijf of maal de knoflook, de jahe en de rawit fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de pasta voor 1 minuut. Voeg dan het water, de rijstazijn, de palmsuiker en de santen toe en laat dit zachtjes 1 minuut sudderen. Eerst laten afkoelen en dan over de groenten sprenkelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39827140