logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayuran Campur Pedis
gemengde groente salade met een pittige dressing

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 blaadjes spinazie
300 gr kouseband
75 gr peulen
100 gr tauge
1 rode lombok
1 ui
Water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl arachide olie
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 rode rawit
2 eetl santen asli
1 eetl palmsuiker
1 eetl rijstazijn
5 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spinazie fijn en de kouseband in 7 cm lange stukjes. Ontpit the lombok en snijd deze in dunne reepjes en de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de kouseband en de peultjes. Laat het uitlekken en meng het deze met de overige ingrediënten.
Wrijf of maal de knoflook, de jahe en de rawit fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de pasta voor 1 minuut. Voeg dan het water, de rijstazijn, de palmsuiker en de santen toe en laat dit zachtjes 1 minuut sudderen. Eerst laten afkoelen en dan over de groenten sprenkelen.

Add comment

Submit

who is online

We have 47 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160865