banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
hete soep met ei

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
hete soep met ei

Ingrediënten:
2 eetl maïzena
4 eetl water
2 eetl lichte sojasaus
3 eetl rijstwijnazijn
1/2 theel zwarte peper
1 rawit, fijngehakt
1 ei
2 eetl plantaardige olie
1 ui, gesnipperd
250 ml kippen- of runder-bouillon
1 portobello (paddestoel), in plakjes
50 gr kipfilet, in zeer dunne reepjes
1 theel sesamolie

Bereiding:
Roer de maïzena samen met het water tot een papje. Roer vervolgens de sojasaus, de rijstwijnazijn, de peper en de chili erdoor. Klop dan in een aparte kom het ei los. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de gesnipperde ui 2 minuten. Roer de bouillon, de paddestoel en de kipreepjes erdoor. Breng dan de soep aan de kook en laat hem 15 minuten zachtjes koken, tot de kip gaar is. Roer dan het maïzenapapje erdoor en kook de soep tot het wat is ingedikt. Maak in de soep de eidraadjes door al roerend het eimengsel in de soep te schenken. Als laatste voor het opdienen de soep met de sesamolie besprenkelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266