banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
hete soep met ei

Ingrediënten:
2 eetl maïzena
4 eetl water
2 eetl lichte sojasaus
3 eetl rijstwijnazijn
1/2 theel zwarte peper
1 rawit, fijngehakt
1 ei
2 eetl plantaardige olie
1 ui, gesnipperd
250 ml kippen- of runder-bouillon
1 portobello (paddestoel), in plakjes
50 gr kipfilet, in zeer dunne reepjes
1 theel sesamolie

Bereiding:
Roer de maïzena samen met het water tot een papje. Roer vervolgens de sojasaus, de rijstwijnazijn, de peper en de chili erdoor. Klop dan in een aparte kom het ei los. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de gesnipperde ui 2 minuten. Roer de bouillon, de paddestoel en de kipreepjes erdoor. Breng dan de soep aan de kook en laat hem 15 minuten zachtjes koken, tot de kip gaar is. Roer dan het maïzenapapje erdoor en kook de soep tot het wat is ingedikt. Maak in de soep de eidraadjes door al roerend het eimengsel in de soep te schenken. Als laatste voor het opdienen de soep met de sesamolie besprenkelen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36491369