1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
hete soep met ei

Ingrediënten:
2 eetl maïzena
4 eetl water
2 eetl lichte sojasaus
3 eetl rijstwijnazijn
1/2 theel zwarte peper
1 rawit, fijngehakt
1 ei
2 eetl plantaardige olie
1 ui, gesnipperd
250 ml kippen- of runder-bouillon
1 portobello (paddestoel), in plakjes
50 gr kipfilet, in zeer dunne reepjes
1 theel sesamolie

Bereiding:
Roer de maïzena samen met het water tot een papje. Roer vervolgens de sojasaus, de rijstwijnazijn, de peper en de chili erdoor. Klop dan in een aparte kom het ei los. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de gesnipperde ui 2 minuten. Roer de bouillon, de paddestoel en de kipreepjes erdoor. Breng dan de soep aan de kook en laat hem 15 minuten zachtjes koken, tot de kip gaar is. Roer dan het maïzenapapje erdoor en kook de soep tot het wat is ingedikt. Maak in de soep de eidraadjes door al roerend het eimengsel in de soep te schenken. Als laatste voor het opdienen de soep met de sesamolie besprenkelen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971596