Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
ham en wintermeloen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

ham en wintermeloen soep

benodigheden
1/3 pond chinese ham
1 schijf winter meloen
2 schijfjes gember
500 cc bouillon
1/2 theelepel zout
peper naar smaak

bereiding
stoom de ham totdat het gaar is, afkoelen en in schijfjes snijden. Verwijder de huid van de meloen en snij het in dikke plakken, verwijder de pulp en zaden. Snij de gember in kleine stukjes.
breng de bouillon aan het koen in een wok, voeg ham en de meloen toe. Bestrooi met gember en kook voor 10 minuten. Bestrooi met zout en breng op smaak met peper, serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911569