logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

ham en wintermeloen soep

benodigheden
1/3 pond chinese ham
1 schijf winter meloen
2 schijfjes gember
500 cc bouillon
1/2 theelepel zout
peper naar smaak

bereiding
stoom de ham totdat het gaar is, afkoelen en in schijfjes snijden. Verwijder de huid van de meloen en snij het in dikke plakken, verwijder de pulp en zaden. Snij de gember in kleine stukjes.
breng de bouillon aan het koen in een wok, voeg ham en de meloen toe. Bestrooi met gember en kook voor 10 minuten. Bestrooi met zout en breng op smaak met peper, serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 169 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420421