Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gai Sheung Tong - basis kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Sheung Tong
basis kippenbouillon

Ingrediënten:
2000 gr kippenbotten
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
1 ui
5 cm jahe
1 theel zout
4 takjes koriander
2 kleine takjes bleekselderij

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de ui, de koriander en de bleekselderij in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 60 minuten laten sudderen. Schep dan eerst het vuil eraf en zeef daarna de bouillon. Laten afkoelen en schep dan het vet eraf.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245