Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Gai Sheung Tong - basis kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Sheung Tong
basis kippenbouillon

Ingrediënten:
2000 gr kippenbotten
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
1 ui
5 cm jahe
1 theel zout
4 takjes koriander
2 kleine takjes bleekselderij

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de ui, de koriander en de bleekselderij in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 60 minuten laten sudderen. Schep dan eerst het vuil eraf en zeef daarna de bouillon. Laten afkoelen en schep dan het vet eraf.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431234