zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Gai Sheung Tong - basis kippenbouillon


Gai Sheung Tong
basis kippenbouillon
Ingrediënten:
2000 gr kippenbotten
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
1 ui
5 cm jahe
1 theel zout
4 takjes koriander
2 kleine takjes bleekselderij
Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de ui, de koriander en de bleekselderij in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 60 minuten laten sudderen. Schep dan eerst het vuil eraf en zeef daarna de bouillon. Laten afkoelen en schep dan het vet eraf.
basis kippenbouillon
Ingrediënten:
2000 gr kippenbotten
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
1 ui
5 cm jahe
1 theel zout
4 takjes koriander
2 kleine takjes bleekselderij
Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de ui, de koriander en de bleekselderij in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 60 minuten laten sudderen. Schep dan eerst het vuil eraf en zeef daarna de bouillon. Laten afkoelen en schep dan het vet eraf.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.