Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Gai Sheung Tong - basis kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Sheung Tong
basis kippenbouillon

Ingrediënten:
2000 gr kippenbotten
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
1 ui
5 cm jahe
1 theel zout
4 takjes koriander
2 kleine takjes bleekselderij

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de ui, de koriander en de bleekselderij in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 60 minuten laten sudderen. Schep dan eerst het vuil eraf en zeef daarna de bouillon. Laten afkoelen en schep dan het vet eraf.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 447 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906173