Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Noedelsalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Noedelsalade
Ingrediënten:
250 gr brede rijstnoedels
zout en peper naar smaak
3 tomaten
3 lente-uitjes

ingrediënten saus:
50 gr geroosterde amandelen
3 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)
30 gr korianderblaadjes
20 gr peterselieblaadjes
100 ml pindaolie
1 limoenschil gerapst
2 theel sesamolie
zout en peper naar smaak

ingrediënten vlees:
2 eetl sojasaus
2 cm gember (jahe/djahé)
2 teentje knoflook
1 theel honing
zout en peper naar smaak
300 gr varkenshaas
3 eetlepels olie

garnering:
korianderblaadjes
peterselieblaadjes
40 gr grofgehakte blanke amandelen

Bereiding:
Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de tomaten in partjes. Kook de mie beetgaar, laat het uitlekken en afkoelen en meng de tomaar en de lente-uitjes erdoor. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een saus. Eventueel wat extra olie toevoegen als het te dik blijft.
Snijd het vlees in dunne plakjes, rasp de gember en snij de knoflook zeer fijn. Meng de ingrediënten voor het vlees goed door elkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees in 5 minuten bruin en gaar. Laat het vlees daarna uitlekken. Meng vervolgens de mie met het vlees en giet de saus erover. Garneer met grof gesneden koriander, peterselie en de amandelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182005