Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mee Grob 2 - gebakken noedels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mee Grob 2
gebakken noedels
Benodigdheden:
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl sojasaus
2 limoenen (sap)
3 eetl azijn
3 eetl gula jawa
olie
180 gr rijstnoedels
4 licht opgeklopte eieren
2 sjalotten
4 gehakte teentjes knoflook
5 rawit
360 gr varkensvlees, kip of vis

garnering:
2 lente-uitjes

Bereiding:
Klop de eieren op en snijd de sjalotten, de knfolkook en de rawits fijn. Snijd ook het vlees fijn. Meng de nampla, de sojasaus, de azijn, de suiker en het limoensap in een kom. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak eerst 30 gr. noedels voor 10-15 seconden totdat deze knapperig zijn. Laat het vervolgens op keukenpaier uitlekken. Herhaal totdat alle noedels gebakken zijn. Giet het eiermengsel langzaam draaiend in de wok/wadjan en bak dit bruin. Laat op dit uitlekken.
Laat 2-3 eetl olie in de wok/wadjan achter en bak de sjalotten, de knoflook en de rwaits in 3 minuten goudbruin. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin, dan het sausmengsel toevoegen en laat dit zachtjes inkoken. Vervolgens de noodels en het ei toevoegen en goed roeren. Garneer met in stukjes gesneden lente-ui.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912